Which one better for baby newborn ( pampers Applecrumby or Huggies )

- untuk baby newborn ( takut kulit sensitive & develop rashes )#firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu

4 Balas

Saya prepare applecrumby untuk baby newborn dan size S. Just prepare for the worst sebab saya dulu ada masalah eczema so risau baby pun ada masalah yang sama. Tapi baby dah besar sikit nanti plan nak tukar ke brand lain jugak. Mungkin huggies atau mommy poko

2y ago

True! Saya beli kat website dia je. Ada diaper bazaar a couple of months ago. Way way way cheaper even than baby expo kat midvalley semalam

I gave my newborn wear drypers wee wee dry. It's not abt brand, it's about how frequent u change bby's diaper. Their skin are very sensitive & rashes develop when u did not change the diaper when it's full.

Sy beli huggies tp xtau LG sbb bby xkluar LG hehe

2y ago

Good luck for both of us😊

huggies best try..