Secara umum, anda makan makanan dalam tin? (contoh: sardin, kacang panggang dll)

Voice your Opinion
Makan
Hmm, tidak

1127 respon

26 Balas

dari ttc sampai preg takmkn cuma haritu terigin sgt mushroom soup terpaksa beli yg tin dkt 7e sebabkan lewat malam dah .

makan tapi sy masak dulu... walaupun tuna...not direct makan mcm tue..

mkn..tp x slalu..contoh msk spegeti carbonara ke beli yg dlm tin tu..

sejak tahu mengandung ni, memang tak pernah lagi sentuh makanan dalam tin.

makan. tapi jarang². bila Teringin je macam sardine. of coz kena masak dulu

sejak mngndung ni mkn skli je ..teringin sngt nk mkn sardin tumis

Dah lama tinggalkan.

tiada keinginan.nanti teringin makan juga la.mana tahan ..

Sardin ja makan. Tapi jarang dan masak dulu

jarang