Anak First..

suggest kejap..newborn pampers... Pet pet, Huggies atau Drypers ?

7 Balas

try pakai genki .. saya pakai genki lembut .. tekstur mcm mamypoko .. murah pn murah .. newborn beli 1 pack dlu try .. sehari 6-7 helai jgk pakai ..

sye bli yg palg murah.. sbb mula2 memg kne byk try n error.. nk tgk bby ssuai yg mne.. bli pack kcik dlu pn bley..

Ramai suggest kan guna pet pet sebab bentuk dia pun ada ruang utk tali pusat baby nanti

saya ingtkn nk beli pet pet sbb mak saya kata bagus..tapi terbeli drypers..

Saya try beli drypers pek kecik nk tgk anak ssuai tak. Klu tak, baru tukar

sy beli huggies..harap sesuai la

Drypers saya suka