PAMPERS NEWBORN

hi mommies !! boleh share anak guna pampers apa? huggies ❌ momo ❌ drypers✅ #bantusharing #ingintahu

12 Balas

Anak saya guna offspring. Tp kuat tukar pampers la. Skrng ni sebulan stengah dia pakai size S dah tu pun 5-6 pack sebulan🤣 sehari 9-10 pcs tukar 😅 sbab sejenis klau kencing ke berak skit trus tukar xnak biar lama2 risau.

6mo ago

offspring ramai jugak suggest ni.

Saya suka try sample pampers😅 yang ok dgn ank sy: huggies airsoft huggies dry genki molfix natural agabom drypers touch mamypoko merries Skrg guna genki waktu siang, molfix natural (hijau) waktu malam

drypers classic. x lama tu tukar, drypers wee wee dry kot klw x slhh yg pek biru. then, mamypoko pants size s ni pn sbb husb slh beli dia beli yg pants plk🤣 . and now back to drypers wee wee dry

utk newborn yg beli sendiri Drypers. tp yg sample banyak jugak, merries, applescrumb,huggies. semua tu dpt dr apply yg sample, gift dr hospital, gift dr class atenatal.

6mo ago

lembut gak pampers diaa..try la. harga dia xsure

huggies airsoft sebab soft gila and selesa for my baby. mula mula pakai drypers hihi tapi now dah tukar huggies

Masa newborn, anak saya guna Applecrumby dan Petpet. Masuk sebulan sampai sekarang 1y10m guna Petpet.

6mo ago

Setakat ni tak pernah bocor. Okay untuk anak saya. 😊

Drypers! 🙋🏻‍♀️

Drypers soft touch

forever mamypoko

molfix genki