DRYPERS OR HUGGIES?

Nak tanya untuk baby newborn, brand Drypers or Huggies elok mommy²? Mohon bantuan 🥺

23 Balas

Actually depends on baby and your budget. Plus harga drypers or huggies lebih kurang sama dan huggies selalu ada promo price. Anak sy plk boleh pakai both brand. Kalau keselesaan dia, sy prefer huggies sebab design huggies fit dgn cutting anak. Cuma huggies tak sesuai dipakai waktu malam kalau anak kita kuat kencing mlm sbb akan bocor.

Depends dengan bby sendiri asenyaa. Macam sy mula mula nak try bagi drypers , tapi takleh sebab naik ruam kat bontot diaa. Terus tukar pakai huggies . Smpai bape bulan macam tu baru tukar genki lak. Sebab huggies kalau anak sy yak mesti bocor 😂start pade tu terus pakai genki .

sy beli Huggies.. sbb anak2 buah semua pakai Huggies tgk ok ja dgn diorang.. tp depend dgn baby jgak.. risau kulit x sesuai. boleh beli sikit dulu untuk try..

Kalau saya dulu newborn pakai drypers, alhamdulillah okay je takdek naik ruam. drypers cam murah sikit kot heheh, tapi depend dekat budget sis

sy lg suka huggies.. tp tgk kesesuaian pada skin baby puan....ade baby xsesuai.. baby ni kita kena try and error..beli pek kecik je dulu

i see . tapi if untuk newborn kan macam kerap tukar pampers kan... better pakai drypers dulu boleh ke? sebabnya huggies agak mahal kan

3y ago

Dryper skin nature. Serius yg ni sgt elok utk nb. Sy beli 2 jenis. Utk siang pakai kan huggies, murah sikit n kategori bagus. Tp utk malam sy pakaikan Dryper skin nature. Byk macam mana pun ank buang air, tetap nipis n baby selesa je bila bgn tdo. Kadang2 nk tukar pampers pun rasa rugi sbb x tebal lagi dek air kencing tu🤭

Dua2 pampers okay. Depend on ur baby serasi pamper yg mana.

Depend pada baby, saya beli drypers harga pun mampu milik

Sy sarankn petpet utk nb. Bagus. Mamy poko pun sama.

Sy rasa both ok. Ank sy xpernah pakai huggies.