Dont Know Which Pampers Is Okay For Newborn?

Hello mommies, help me decide which one is better for newborn baby pampers. Huggies or Drypers?

21 Balas

Kalau saya, saya prefer drypers. Sebab cawat huggies kecik. Anak saya x sesuai. Drypers walaupun saiz s, tapi anak saya yang berat 6kg pun still boleh pakai.

kalau saya huggies plg ssuai. sbb lmbut.wlaupn nipis. sbb kta tk bolh biarkn pampers baby trlalu pnuh. lg stu.huggies tk mnybbkn baby trlmpau trkangkang

i used drypers classic for my new born as i changed her pampers every 2-3 hours / everytime she pooped. drypers classic is affordable and economical.

i would like to prefer huggies.. my baby use it until now.. i try drypers once but it make my baby got a rashes..

nak jimat Huggies sis... sbb baby akan kerap berak Dan kencing... drypes dia tebal... rugi klu asyik tukar

My baby used huggies during newborn tapi tak sesuai. I changed to mamypoko

i use huggies at the first...now use drypers..baby 1 month ++

Try Goon new born. Soft and has indicator too.

Try and error..many type of pampers u can try

Thank you all mommies! Really appreciate it!