Ada kantung tapi upt negative

Hi... Nak tanya korang.. Minggu lps sy g klinik.. Since sy delay period dah 3 hari, muntah2,suhu tggi, perut bloated, skit pinggang semua... Tapi sy buat test upt negative.. So doc scan dia kata ada kantung.. Janin x nmpk... Possible x ada kantung tp upt negative? Sy check darah beta hsg kat klinik lain.. Doc lain ckp x pregnant..

10 Balas

Sama mcm sy.. Prgi klinik sbb pinggang sakit sgt.. Perut pn nmpk makin besar.. Sblm pegi klinik dh buat upt kt rmh, negatif.. Mnta doktor scan, doktor kata dh ada kantung.. Buat upt skali lg kt klinik, tetap juga negatif.. Bdn pn rasa panas je tp x demam.. Jd sis skrg mcmna.. Mmg pregnant ke?

4y ago

skg mcm mana sis? upt dah double line belum?