Baru Pergi Klinik tadi..

Mcm mom2 syorkan, sy dah pergi check ke klinik tadi.. Scan td doc cakap rahim tebal ada 2 kemungkinan, samada nak period atau pregnant. Then, doc tekan sikit nmpk mcm ada kantung tp kecil. Dia ckp nmpk mcm sebulan. Then check upt still negative mcm sy check kat rumah.. So, doc bg appointment utk check lg skli 28hb ni.. Hope ada berita gembira.. Doakn sy ye...

6 Balas

Allahuma aamiin. Semoga ada rezeki sis.. Semoga ada rezeki buat mira juga. Doakan saya juga taw 🥺..

4y ago

Aamiin.. Moga ada rezeki kita.. InshaAllah

sama mcm sy sis.. lg 2 minggu doktor suruh pegi check balik.. harap2 ade rezeki buat kita berdua.. aminnn

4y ago

Xde rezeki sy sis.. 18hb saya pergi scan semula lepas kluar darah, kantung dh xde. Rahim dah clear dah..

Mg. Dpmudahkn segalanya..aamiin

Insya allah. Tumpang gembira😃

4y ago

God willing

amin.. semoga ad rezeki

pergi klinik swasta ke ?