Ada ke pengalaman mcm saya ni

Lewat period 3-4weeks. Buat ujian upt semua Positive pregnant, pegi klinik doc cakap x nampak kantung lg suruh dtg next week. 3-4 hari selepas tu sy period.. sy check upt tiba2 jadi negative pula.. xtau nak pegi ke tak appointment klinik.. sbb dah period dan check upt negative,, 🥺

3 Balas

Pernah sis.. Lama x dtg period.. Cek klinik x nampak.. Doc suh dtg lg 2 week.. Seminggu lps tu sy ingt period.. Pelik jgk.. Knpe sampai dekat 8 kali tukar pad 1 hari.. Terlampau banyak darah.. X pernah pn period mcm tu.. Rupanya miscarriage.. Nmpk macam period sbb die masih di peringkat awal.. X nampak mne lg..

3y ago

Mmg lepas gugur.. Period ting tong skit.. X blh nk agak bila next period.. Tp klu still teratur alhamdulillah.. Sy pn baru tahu.. 😁

sy rse kandungan sis tak jadi..kalau kandungan tak jadi, scan takkan nampak..pastu automatik gugur

kandungan awl mmang x nampak.. kena tunggu dalam 9 minggu ke atas baru akan nmpak mcm saya.