Scan nampak kantung, cek upt negative..

Ada sesiapa kes mcm sy, cek upt negative, bila doc scan ada kantung, tp belum nmpk laa berapa weeks.... 2w kmdian akan repeat scan....

7 Balas

samacm sy tahun lepas.. cek upt negetif.. doktor scan nmpk kantung.. masa tu 6w3h.. dua kali cek upt ttp negetif.. sampai 12w repeat scan doktor ckp kantung lemah.. masa tu rasa lemah sangat2.. d takdir kan xde rezeki.. 13w gugur... sy doakan kamu semua di kurniakan zuriat.. insyaallah...

mcm sy. negatif tp nampak kantung da 5weeks. tapi dpt rasa 2ary je kbhgiaan tu .. sy bleeding lepas 2ary tu. 3ary bleeding lepas tu scan balik da xde kantong ye.

saya macam sis .. baru je scan tvs nampak kantung terkejut jugak balik je rumah check upt -ve

Sama mcm sy... 8/2 repeat scan plk.. Doakan sy semoga ada rezeki sy

brpa week sis ? kalau bawah 5week mmg akan nmpk kantung je sis . 🤗

2y ago

mcm sya sis pergi kelinik bayar dia soh pergi kelinik kk soh buat scan tvs jadi sya takut megharap kalau rezaki tak ke mana tapi sya dah rasa baby mcm tedang lembut je dah masuk 15 wk

sama mcm saya skrg sis..sis pregnant tak?

mcm mana sis punya scan skrg 🙂