Result Negative

Hi mommy's, penah x mommy's yg mengalami situasi macam saya.. Sy test upt dekat rumah 2 kali positive.. Line kabur saja.. Lepas tu check lagi TIADA double line dah.. G klinik check pon TIADA kantung n result upt negative..

7 Balas

Sya pernah.. Huhu test 3x semua results positive, seminggu slps tu tiba2 kluar darah, g hosp cek xda kantung pun n doctor kata tu period biasa... Huhu sedih sgt sgt tp sabar je... N skrg Alhamdulillah dah 5Bulan ❣️...awak usha lg ngn sabar n bnyk Doa Kt Allah Kay 😘..dont give up 💪

4y ago

Darah period mcm biasa je awak...sbb mmg darah period

Maybe tu evpline sahaja. Bukan betul double line positive sbb sy pun pernah kena. Sabarr sis insyaallah ada rezeki lepas ni.. Amin

Same la dgn sy sis...sy dah lewat 43hri dah....mla2 cek -ve..phtu cek kali ke 2 +ve...cek lgi dh jdi -ve balik....

sama sis.. tp skrg alhmdulillah dh 32week.. doakan sy dpmudahkn urusan mgdung dn melahirkan

4y ago

Smpai skrg ke sis upt - ve.. Berapa weeks yg boleh tau +ve tu sis..

Kdg2 hormon saja tu sis. Mcm sy pernah x period selama 3 bulan bila cek x jg pregnant

4y ago

Hari nie sy check lagi pakai clear blue.. Mmg tulis not Pregnant.. Sis refer klinik/hospital x sis.. Diorang ada bg ubat ke..

Kalau ikut apps nie dah 17 hari period lewat

Period brpa mnggu dah late sis?

4y ago

Ikut apps tu dah 17 hari