Scan nampak kantung

Boleh tolong tgkkan x? Sy test upt tp line samar, so scan doc ckp 50 50 pregnant. Repeat scan bulan depan. Tapi doc ada ckp dah nmpk air ketuban.. bantu saya TTC2y5m

Scan nampak kantung
1 Balas

Scan paling awal dpat detact heartbeat pun mse kndgan 8w..sblum tue mmg akan ade sack sje..teruskan hav positiv mindset..tue penting n asid folik jgn miss mkan..its helps lot

3y ago

Tq sis..doakan moga ada rezki saya.. tkjut tgk ada double line tpi masih samar lgi. Tu direct doctor utk scan,btw period saya tintong..mcm2 dh cuba