Tidur meniarapa

Nak tanya... ada x ibu2 yg selesa tido meniarap semasa trimester 1 n 2...

12 Balas

sya mmang suka tido meniarap. sbelum pregnant lagi sebab selesa tido mcm tu. skrg 12minggu kdg2 tertidur meniarap tanpa sedar sbb dh terbiasa kan. kalau tersedar saya meniarap cepat2 sya mengiring.

saya ni dh 16w... tapi tido rasa selesa sgt bila berniarap....tapi itulah posisi yg buat sya boleh tido... suami bising ckp Nabi saw pun x suka tido meniarap....

awal2 hamil blh mummy tp bila dah masuk 2nd trimester better jngn baby dah mulai mmbesar cian tsepit nnt

tidur terlentang pun x selesa apatah lagi meniarap sis... kesian baby.. kite pu sakit jgk... effect pinggang

Sy terkdg jer mcm tu... Kbnykn kalau xselsa sgt alaas bantal bawah perut.. Suami picit2 sikit bru lena...

Awl trmster takpe... Tp klau da nak dkat2 msuk trimster 2 Tu.. baikk jgn..

Dari kecik lgi ..sampai memboyot cmni..x pernah tido meniarap

better tdur mngiring atau terlntg dri mnerap sb xelok bby kcian dia...

Bahaya sis tidur meniarap time pregnant..kesian baby..😅

Tak selesa dan tak baik untuk kandungan rasanya...