Tidur meniarap bolehka ?

Saya baru 1 trimester dan obese jugak .. saya sekarang kerap tertidur dalam keadaan meniarap kdg kalau bgun tidur mesty terkejut .. mau tanya bahaya kan kalau tidur meniarap masa hamil.. Siapa ada pengalaman

1 Balas

kalau masih trimester pertama ok lagi. baby masih kecik. tapi bila dah trimester kedua dan tiga mmg tak boleh langsung. bahaya. tapi cuba lah elakkan dari awal ni. takut terbiasa. lagi2 kita mengandung ni cepat penat. tahu2 dah kat alam mimpi je.

1mo ago

tu la selalu kalau terbgun terkjut tgh meniarap .. hahaha risau sebenarnya ....