Tips posisi tidur lebih selesa💙

Hello mommies 🙋 nak tanya trimester prtma ni ada tips tak supaya posisi tidur lebih selesa, sy baring normal pun still susah nak tidur mual&pening bagai🥺 kadang terjaga 1-2 jam sbb tak dapat posisi yg selesa untuk tidur🥺

2 Balas

try mengiring kiri atau kanan. if x jalan kena tido mcm style katil hosp tu la. half duduk letak bantal byk2 kt blkg. tu jela

Ni kes mcm sy juga..cuma sy Sbb perut ade angin😢

1y ago

Selesa utk 2minit je.. Kemudian buang lagi.. Pakej sendawa.. Sampai la tertidur 😢