Posisi tidur

Salam n hi mommy Nak tanya mommy2 tidur mcm mana ye bagi selesa. Sbb bila mlm perut jadi xsedap susah nk tido. Ada baca ckp x elok utk baby tido baring terlentang. Better mengiring. Tp kdg mengiring x selesa. Risau pulak #firsttimemom

2 Balas

Baring je cemana pn asalkan selesa. Ms anak first sy selesa terlentang tp anak kedua sy jadi sesak nafas bila terlentang. So ms anak first sy mmg byk terlentang je sbb mak sy ckp tido je cemana pn.. 😂 sy ikut je la sbb mak sy pun bidan hospital

9mo ago

Ada. Mmg melegakan tapi bantal sy bentuk u yg besar tu penuh katil 😂 tp mmg selesa kdg bgn pagi suami yg guna 😒

Sama laa , mengiring kiri tak selesa kanan tak selesa , tlentang ja selesa buat masa sekarang,

9mo ago

sama. cuma ada ckp kurang elok. harap xde pape la. kang x selesa susah tido pun hangin gak. hehe