Hai ada x pengalaman pregnant 6 bulan naik speedboat ke pulau perhentian? Hentakan kuat tak? Boleh x

Naik bot laju

11 Balas

26/8 saya cancel trip saya pergi pulau redang. Ticket flight pergi balik burn, pakej percutian pun burn. Sbb ada naik speed boat nanti. Suami suruh duduk rumah je jaga kandungan. Lagipun ini kandungan pertama kami. Btw saya booking semua tu sebelum saya tahu yg saya pregnant. Skrg dah 20week. Doa kan kandungan saya sihat sehingga melahirkan nanti. ?

2y ago

sme sis..trpkse cancel..mulut2 owg ade je yang kata x de ape pun naikk boat...x kuat hentakan...tapi sye dah prnh pergi, mmg rasa hentakan..sye pedulikan je mulut2 owg tu...apa2 kite sendri jugak yg tanggungg