naik bot laju

Salam semua..bahaha tak kalau sy naik bot laju...sy pregnant 5 bulan, minggu depan sy ade site visit ke sebuah pulau...pulau tersebut bukan la pulau yg bpenghuni, dan perlu naik bot nelayan utk sampai ke pulau tersebut..

2 Balas

Rse xdigalakkan naik yg berhayun2 n mcm keadaan yg berombak2 langgar..Boleh gugur sis..Sis kne bnyk rest sbnrnya means jgn bt yg lasak2 msa awal2 nie preggy..Bhya kn bby..Mcm travel jauh2 juga xdigalakkan

4y ago

Kalau kandungan dah kuat.. Insyallah bole.. Tp ddk di bahagian belakang jgn dok kat dpn...

Boleh sis, cuma tak digalakkan