Naik bot ke pulau

hai semua, nak tanya, ada x yg berpengalaman, atau yg dah consult dgn doktor untuk naik bot masa kandungan dalam 30 weeks? boleh ke kita naik speed boat bercuti ke pulau, company trip dah book ke pulau aur sebelum pregnant tp mco x dpt pergi, skrg baru boleh pergi, ada pendapat x semua?

2 Balas

Saya ada pengalaman 🙋🏻‍♀️ Tahun lepas (2019),saya naik speed boat bercuti ke Pulau rendang, masa tu dah 7 months. Alhamdulillah selamat. Tapi seriously naik boat rasa macam naik kuda. Kuat melambung dan terhentak2. Tapi Alhamdulillah, takde apa2.

Sy takde pengalaman tp pandangan sy, terus consult dgn doktor. Klau takde masalah doktor bgi je. Semoga dipermudahkan urusan pn ☺