Menaiki bot di awal kandungan

Kandungan saya baru 5 minggu, kami telah book untuk bercuti ke sebuah pulau di terengganu sebelum mengetahui kehamilan ini pada minggu depan. Adakah menaiki bot itu selamat? Dengan gegaran dan hentakan ketika menaiki bot tu,selamat? Sesiapa ada pengalaman? Minta share Terima kasih #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

jangan.... nanti jd mcm saye... pregnant 3weeks, ikut husband g pulau, sbb husband keje bawa speed bot... balik dr pulau sye keguguran... mase tu sye x tahu pregnant... jage elok2... mmg x digalakkan kalo mengandung...

Rasanya better hold dlu sis. sbb kandungan masih kecil.