Beli Barang Baby

Hi momy yg cantik semua... Momy cha nk tnya lah kan... Ada ke momy2 kt luar sana yg feeling excited mcm momy cha ni.. Xsabar², kndgn bru 10w hbis semua brg baby dh momy cha bt list dan start nk beli dah... Ada x momy lain yg mcm momy cha.. Say somethg sikiitt????

32 Balas

Saya ada survey dan buat list je. Utk tau bape bajet. Tp tak start beli pun lagi. Baru 16w. Nanti dah 6 bulan ke atas baru nak beli. Org dulu2 tak galakkan beli awl. Katanya excited awal2 ni tkot jadi apa2 kemudian hari, kita yg meroyan. Sy turutkan je la. Lgpun 1st time. Hahahaha.

5y ago

Btul tu... Seeloknya mcm tu lah