Pampers

Hi momies... Nk tnya momy semua pakai pampers apa utk newborn.. Momy cha tgh pening nk beli pampers apa ni utk baby.. Momy2 boleh x kongsikan pampers apa yg ok..

30 Balas

Saya guna whoopie sbb baby x kerap berak dan kencing.. paling sesuai utk new born..nanti baby dah besar boleh tukar pampers jenama lain pulà contoh nya mamy poko ke

Ptama sy guna huggies mmg best sgt lembut pastu skg tukar drypers ok juga cuma size c macam kecik sgt utk anak sy .. Better kalau anak besar beli huggies

biasa saya pakai pet pet je.. baby ok.. and biasa time ni dia asyik berak je sbb banyak menyusu nak bagi turun kuning.. so banyak tukar

Pki Petpet NB. Sekrg dh nak masuk sebulan dan rasanya saiz NB dah x berapa muat lak. Nasib hr tu dh beli saiz S. Drypers Touch

Try beli packet kecik dlu. Kenkadang sesuai utk baby org x semestinya sesuai utk baby kita. Drypers is so far good. Petpet jgak🥰

Mula pakai drypers. Senang bocor n bby xtahan. Pastu pakai petpet tp keras. Tukar huggies sampai skrg pakai. Lembut pn lembut.

5y ago

Kan. Hihi. Xpakai lain dh. Ni je. Murah pn murah

Cuba jnama merries atau applecrumby best sgt. Tahan lama kalau perjalanan jauh mmg ssuai dan serap cepat.

Bby sy pakai pet pet je..Tu pun bli yg mini pek sbb dlm pantang pun biasanya dh tukar ke saiz s.

Sy awal2 try mamy poko dlu...bile baby dh besar sikit bru try yg lain yg murah...

Newborn saya pakai petpet lepas dh habis pantang. Saya guna genki & drypers.