JGN SKIP FOLID ACID

Yeayy.. Today baby dh masuk 11minggu..momy cha nk pesan dkt semua momy yg akn pregnant atau sedg pregnant jgn skip mkn vitamin, calcium,folid acid,apa² la yg membantu mengkuatkan baby dlm kndgn.. Kerna semua² jenis ubat tu amat² membantu mengkuatkan baby dlm perut momy semua... Aduu mcm mna la nk cakp eak.. Senang certa jgn skip la mkn.. Momy cha just amalkan mkn supplement ganilia dan maltofer.. Momy semua makan x ubat2 ni???

JGN SKIP FOLID ACID
2 Balas

x sis..saya mkn ubt iberet folic je yg klinik swasta bg.. tu jela gn susu😊.. n buah2

5y ago

owh..baik la.. info yg baik.. inn slaa allah blh si prktikan tu.. tq sis😊👍

Thank you sis. Good sharing!