Beli Barang Baby

Hi momy yg cantik semua... Momy cha nk tnya lah kan... Ada ke momy2 kt luar sana yg feeling excited mcm momy cha ni.. Xsabar², kndgn bru 10w hbis semua brg baby dh momy cha bt list dan start nk beli dah... Ada x momy lain yg mcm momy cha.. Say somethg sikiitt????

32 Balas

So happy for u too momy cha..kita punya, in shaa Allah nanti da tahu jantina..baru nk g memborong brg2 baby..in shaa Allah..mohon doa yg baik baik utk kita jgk

5y ago

Tu laahh.. Postpone juga ni.. Mcm nk tunggu thu jantina dulu bru nk start shopping.. Ikutkan hati momy ni mmg pantg nmpk yg cute miut semua nk beli

Sama macam saya, 12weeks dah start beli barang. Eksaitedddddd. Saya surirumah je, hasben sorang yang kerja. Kesian kan hasben, beli sikit sikit setiap bulan.

5y ago

Hehehe..kan mmg xsbr sgt ler nk smbt org bru ni... Xpe slw2 beli nnti xpersan pun semua dh ada

Saya barang baby ap pon xbeli lagi..baru 17w..perut pon xnmpk..still slim..smpai kan fmly tnya pregnant ka dak nih..perut kempis jaa..😄😄

5y ago

Sye pun 16 weeks perut buyot kecil saja ...he he...padahal pregy anak no.3 sudah

Sye x lh kot sb byk baju abg n kakak die ade kite simpan..so rcyle jer lh mne yg ok..lg² brslin bulan 1..byk nk guna tok sesi sek anak..😉

4y ago

Hihi..tau xpo...tok anak kali ne sye just bli bju 3 psang n pempes jer..slbih nye tggu die kluar dlu..

Sya start beli masa 20w++, sekrang dah 34weeks, Alhamdullilah dh complete, beli sikit2x...since ni first baby, semua kena beli 😀

Saya lebih excited simpan duit setiap bulan untuk akikah baby, hospital bil and nak beli air cond..haha pelik juga..

5y ago

Ouhh yer ke... Bgus tu utk keselsaan baby.. Mcm sy alhamdulillah semua dh settle ..bhgian akikah dh ambil bhgian siap2..alhamdulillah dh kemdhn aircond.. Tinggl masa nk tunggu baby jer... Apa pun moga sama2 dipermudahkn urusan yer momy

Dah beli mcm2 hehe...baru 12 weeks...yg belum beli lg, katil baby n stroller lepas tu baju2 dia nk kne tambah lg hehe

5y ago

Waaa.. Excited sungguh ni... Heheh.. Selamat menyopping ye momy

Sy pn excited nk beli barang baby tapi tahan je dulu nafsu m'beli tu..geram je tgk barang baby lawa2.. hihi..

5y ago

😂

sama la .. sy pon start beli dr awal kehamilan .. 7bln , smua dh settle . mak sy galakkan beli dr awal

Sama lah kta. Maklum lah first baby ni jadi excited di buatnye 😄

5y ago

Kann.. Aduuu perasaan tu xleh nk sorok dh