ONLINE ATAU KEDAI

hai momy semua.. Sape dh start beli kelengkapan baby dan momy utk persedian bersalin.. Momy cha nk tnya uolls lah kan.. Mana better beli dkt online atau shopping dkt kedai jer brg2 tu semua... Mana lgi jimat dan kelebihan yg mana lgi banyk...

2 Balas

Harga murah mostly kat shopee. Kalau macam botol, kain muslin baby, beli kat shopee official store murah jauh beza. You boleh survey kat kedai, and order online. Tu yang I buat. Macam carseat/stroller, better try kat kedai sebab harga online n store tak jauh beza pun.

Kalau nak jimat, better beli online dekat shopee