Alat Dengar jantung baby

Hi mommys.. Nk tanya, mommy luar sana pernah guna tak alat nk dgr jantung baby? Okay tak? Bahaya tak? Or ada suggestions lain? Sy baru beli kt shopee

Alat Dengar jantung baby
20 Balas

Kalau pendapat saya sis klau belum ada pengalamn untuk check degupan jantung baby bagus ada benda n.. Sbb saya perna mengalami 9 bln suda kandungan tnggl tunggu hari sja lgi baby x degupan jantung saya x sedar atlest ada benda n bole check klau tiba2 tiada bole g hospital terus.. Cuma cadangan sja la