Alat Dengar jantung baby

Hi mommys.. Nk tanya, mommy luar sana pernah guna tak alat nk dgr jantung baby? Okay tak? Bahaya tak? Or ada suggestions lain? Sy baru beli kt shopee

Alat Dengar jantung baby
20 Balas

pertama y penting skali kira gerakkan bb cukup 10 kali..pastu nk dgr jantung gune alat ni sekadar suke2 xpelh..tp xblh yakin sbb kite x pandai cari mcm doc or nurse takut tersalah dgr nadi sendiri pulak

Hi sis, saya saja nak share, dari apa yg saya baca dari gynae, gynae tak galakkan untuk kita guna benda ni. Yg guna benda ni hanya org terlatih sahaja spt jururawat.

I don't think it's necessary to get this. but hey, if you're being curious about baby's heartbeat, go ahead, good for you..

Tk perlu pun sis sbb nk cari degupan baby bukan senang nurse dgn doktor pun jenuh cari . Hehe utk suka2 bole la kott

tak pernah guna sebab selalu cek di klinik kerajaan dan klinik swasta sambil2 pantau perkembangan baby

sye prnh tny dr time g scan baby...dr x bgi sbb takut nanti ape yg kte dengar bkn heartbeat baby.

bende2 mcm ni sebenarnya tak perlu n tak elok sis. sbb kita bkn pakar.

saya beli utk suka² aja..pakai pun ikut suka².. jgn percaya 100% ya

Tak jadi beli sbb nmpk penerangan doctor kat tiktok pasal benda ni..

Not recommended.