Alat utk dgr jantung baby

Salam nak tanya..boleh ke kita beli alat utk dengar jantung baby.. fetal heartbeart..and bila boleh start guna sndiri ya

4 Balas

sy ada beli masa 13 weeks masa tu susah sgt nk cari huhu struggle la. tp bila dah 15 weeks mcm tu dh boleh cari sendiri walaupun still mkn masa mencari position baby hehe, skrg 17 weeks alhamdulillah dh boleh bezakan antara heartbeat mommy n baby. sy beli sbb ye la sebuln sekali baru ada appointment doc n scan kan. lamaa nk tggu so sy beli utk dgr sendiri heartbeat baby. bila tgk heartbeat dia normal rasa happy je 😊

2y ago

hehe excited kan...🤭

boleh beli tetapi yidak disarankan kerana kebergantungan pd daphtone boleh myebabkan ibu2 kurang menjaga bilangan gerakan bayi

x d galakkan sgt gune..sbb kite bkn expert sgt..kdg2 blh keliru dgn nadi kite sndiri..better kire pergerakkan bb y wajib

2y ago

ok baik..thanks

Boleh beli, tapi ia tak menjanjikan kesihatan baby. Setakat puas hati bila dengar je la.

2y ago

ok noted.thanks