jantung baby

Haii mommys nak tanya mcm mana nak dengar jantung baby dalam diri mommy sndri ? baby saya aktif ada yang cakap mommy akan dgr jantung baby , boleh terangkan mcm mana nak dengar #firstbaby

1 Balas

Hi mommy. Saya pernah tanya dengan nurse di kk. Nak dengar degupan jantung bayi dalam perut guna mesin namanya fetal doppler. Ibu tak boleh dengar degupan jantung jika tidak menggunakan mesin. Itu apa yg diterangkan oleh nurse. #TAPactiveusers #TAPsupermoms