Jantung Baby

Hi Semuaa , Maaf Bertanya . Week keberapa ye selalu ibu-2 dengar bacaan jantung baby guna alat fetal doppler tu ? Saya dah 17 minggu tapi nurse check masih tak dengar lagi . Nurse Cuma Cakap Ada Orang Dah Boleh Dengar Jantung Baby . Jadi Saya Nak Mintak Pandangan Ibu-2 semua . Bila agak nya kita boleh dengar yaa . Tq semua#ingintahu #firstbaby #mommybuntu

4 Balas

myb lain org, jnis sy perut tebal mmg susah ckit nk cri, tp msa sy buka buku 13w tu, xcek pun jntung baby...Doc just tgok scan yg lps ja...msa 2nd app ngn Doc, 17w bru guna doppler tu...dh dgr hbeat...trpulang jgk pda kpakaran nurse yg cek tu..

jika guna dapthone biasanya 16mgg ke atas

smua tak sama sis sy dlu 18w bru kuat

perut tebal kot