Alat Dengar jantung baby

Hi mommys.. Nk tanya, mommy luar sana pernah guna tak alat nk dgr jantung baby? Okay tak? Bahaya tak? Or ada suggestions lain? Sy baru beli kt shopee

Alat Dengar jantung baby
20 Balas

Faham akan keterujaan sebagai ibu atau mungkin mengurangkan kerisauan untuk memiliki benda ni. Pendapat saya, ikut jadual pemeriksaan ibu dan kandungan di klinik, beli buku berkenaan kehamilan dan penjagaan anak dan baca hingga faham, bayar yuran untuk sertai kelas antenatal dan juga kelas penyusuan, beli makanan berkhasiat untuk diet pemakanan ibu suku-suku separuh dll lebih bermanfaat drpd memiliki benda ni. puan Dah beli ni, gunakanlah dengan panduan yg betul daripada Nurse dan doktor kesihatan bertauliah ye.