sedih

mommy pernah tak rasa tiba2 sedih? . sedih sebab teringatkan alahan, nak makan takde selera . tapi lapar.. pada masa yg sama pinggang sakit sangat. nak tido semua posisi tk kena . dgn mulut mual2 nk muntah tp tak termuntah... perut tk selesa sgt .last2 air mata keluar berderau ? tk tahu kenapa sebak sgt ?

23 Balas

Normal mommy. Hormon kita tengah x stabil. Pembawakan bdk tu. Tp sis jgn terikut-ikut sgt emosi tu ye. Tak elok utk baby. Sbb baby boleh rasa apa yg mommy dia rasa. Kalau mommy slalu badmood byk nangis masa preggy, nnt baby lahir pon slalu badmood & kuat nangis. Kalau kita nk baby kita tenang2 je lahir nnt x kuat nangis, mommy kne kawal emosi dr skrg. Bykkan bersabar & sentiasa tenangkan diri. Stay strong mommy! 💪