Tak selesa

Baru 34w+ pun dh tk selesa nk tidur, semua posisi tk selesa . Rasa tk larat sgt nk bwk perut . Ada yg sama tk mcm saya 😌#firstmom #firstbaby

12 Balas

Sama la, mmg semua benda pn tak kena skrg ni tp nak sangat berehat baringkan diri tp bila da baring.. aduh aduh.. short breath la bagai, berat nak pusing posisi ke kiri ke kanan.. tpksa kdg mnta urut suami suruh kasi tdo kita ni.. semoga mommy2 yang sedang menunggu hari MELAHIRKAN dipermudahkan bersalin 😘😘😘🥰 dan rahim tbuka seluasnya untuk si baby♥️♥️♥️ amin ya mujib..

Sy bila tak selesa kacau husband pukul 4 pg. Kadang2 sampai nangis2 sakit belakang, sakit celah kangkang..dah la husband nak pergi kerja esok pagi. Kacau dia tido.. Tp dia layan je bacakan surah penyembuh penyakit..lpstu sy pun tertido.. Mcm budak2 kecil husband kata. Sakit tak tahan mcm tu ke rasa nak bersalin? Firstmom

Sama.. sy rasa mcm lega sikit kalau g toilet buang air kecil supaya bladder kurang pressure kat rahim..pastu malam last makan pkl 8,tido pkl 10 lebih..supaya foods turun n selesa utk tido..sabar je menunggu few weeks ja lagi ni😬

normal lah tu. hahaha saya pun kadang tidur kejap kiri kejap kanan haiss tak selesa sangat tapi demi melahirkan zuriat buat suami kita sanggup je lah kan 🤭

Sama la sis 🫠 hari nie kena cirit birit pulak, lagii tak larat rasa badan niee. Takpee sikit je lagii okay 💪🏻

Sama la . Pastu kerap lapar , tapi perut dh rasa penuh

normal awak. lg nak dekat due lagi serba tak kena

sma sis aktif plk bgerak klu mlm.

Samaaaaaaaaaa 🥹

Saya pun sama!