Selalu sangat macam ni kan?

Hi mommies🧏‍♀️🥰 Siapa macam min waktu sepanjang kehamilan, asyik-asyik nak pergi tandas😥😓 Lagi-lagi dah hujung trimester tu😕😩😞 Rasa macam tak nak keluar toilet pon ada 😅 Siapa sama macam min cecuba komen dekat bawah🙋🏻👇

Selalu sangat macam ni kan?
122 Balas

balik2 na ke tnds , ddk kjp atau baring kejp mst nak ke tnds . apa tah lg kalau bejln² x lari cri tnds ..kalau mlm pn sblm tidur xsah ke tnds saja ..kalau bole na sty jak d tnds tu 😅😅

4y ago

ya tulaa , mcm smlm tu , bgn terpksa bab tlmpw mengantuk . kang terkencing kat tilam pyh lg hehehehe ..tula asal mau tkncing mst cpt² p toilet , da kncing mau tkncing lg ..😅