Selalu sangat macam ni kan?

Hi mommies🧏‍♀️🥰 Siapa macam min waktu sepanjang kehamilan, asyik-asyik nak pergi tandas😥😓 Lagi-lagi dah hujung trimester tu😕😩😞 Rasa macam tak nak keluar toilet pon ada 😅 Siapa sama macam min cecuba komen dekat bawah🙋🏻👇

Selalu sangat macam ni kan?
122 Balas

Kalau tandas tu boleh bercakap, die pun naik muak tgok muka yg sama setiap 10-15minit kuar masuk 😂

Trimester pertama n ketiga ni, sllu gi tandas... Nurse ckp kepala baby dh bawah, tu sbb nk tr kncing je

4y ago

Ya, ☺

Sama macam ni.......rasa nak pi toilet......kadang-kadang angin pula...malam lagi susah nak tidur....😄

4y ago

Haha angin takpe jangan yang langsung tak keluar apa, perasaan je lebih😅

Samalh kadang2 smpai xtahan rasanya...dr awal kehamilan smpai skrg batuk asyik terkencing je..

2nd trimester lg dh asyik ke tandas..nie dh 3rd trimester..lg la cm nk tdo lam toilet ja..😂😂

4y ago

😂😂sama la sis..rasa mcm nak duk dlm toilet ja..baru nak landing..rasa nak kencing da..sabar je la..

Kalau keluar kena bwk seluar spare.. sebab penah beberapa kali trkencing dalam seluar.. 🤣

4y ago

Hehe seluar satu hal, pantiliner pon kena siap siap ada 😉

Saya pom same , dah kluar tnds .. msuk blik lepas 5 mnit .. nyeri2 rse nk kencing 😅

sy pon pnah alami mcm ney ank first dulu.. kerap buang air kcil n sakit pinggang..

🙋‍♀️Sjak msuk 27w ni kerap sngt nak p tnds, 1jam skli je msti p tands🤭

4y ago

Hehe tunggu third trimester pulak sis😅

Itu normal, lgi2 dh akhir trimester ni lgi kerap nk ke bilik air...🤦🏻‍♀️