Asyik ke tandas

Hi, saya dah 36w6d. Sekarang ni kerap sangat sangat ke tandas rasa nak kencing. Tapi keluar sikit je. Macam tak lawas. Memang macam tu ke? Atau saya ada masalah kencing tak lawas?

6 Balas

boleh jadi dua2, nak kepastian boleh check dekat doc untuk kepastian, tapi so far benda ni normal je sebab baby punya kepala memang dah tekan pundi kencing. tapi saya suggest pergi klinik la, takut betul2 sakit kencing, bahaya jugak

Ni kencing tak lawas and maybe ada kuman keputihan kat dalam. Nnt bgtau doc diorg akan buat check kt vagina and air kencing. Dpt ubat masukkan dlm vagina and antibiotic.

saya pon kena jugak mcm ni...pegi klinik rupanya air kencing kotor...doc cuma akan bagi ubat antibiotik je untuk bagi elok balik...dan kena banyak minum air masak

paling penting, time kencing tu sakit ke tak, kalau sakit tu mesti sakit kencing, kalau rasa kencing tu biasa je cuma sikit takde pedih2 tu normal

normal sebab baby dah dekat bawah tu kot , dia tahan area pundi kita tu. tu yg mungkin kejap2 rasa nak terkucil

normal