Selalu sangat macam ni kan?

Hi mommies🧏‍♀️🥰 Siapa macam min waktu sepanjang kehamilan, asyik-asyik nak pergi tandas😥😓 Lagi-lagi dah hujung trimester tu😕😩😞 Rasa macam tak nak keluar toilet pon ada 😅 Siapa sama macam min cecuba komen dekat bawah🙋🏻👇

Selalu sangat macam ni kan?
122 Balas

🙋‍♀sama ar rs mcm xnk kuar tndas daaaaa.....bila ty doc cakap normal...kalo terbatuk @ bersin mst kuar air kncing jg wlpom sikit... Tido malam pon xpernah lena sbb dok bgun kncing ja..hummmmm..pengorbanan

4y ago

Kan. Inilah pengorbanan ibu yang kadang orang lain tak nampak kan😌