Selalu sangat macam ni kan?

Hi mommies🧏‍♀️🥰 Siapa macam min waktu sepanjang kehamilan, asyik-asyik nak pergi tandas😥😓 Lagi-lagi dah hujung trimester tu😕😩😞 Rasa macam tak nak keluar toilet pon ada 😅 Siapa sama macam min cecuba komen dekat bawah🙋🏻👇

Selalu sangat macam ni kan?
122 Balas

Sekarang tengah alaminya. Hm penat sngt ulang alik tandas. Kdg keluar setiap setengah jam husband kena stop cari toilet. Hukhuk

4y ago

Kannn. Kadang kesian dkat husband tapi tu lah nak buat mcm mana kan😔