Selalu sangat macam ni kan?

Hi mommies🧏‍♀️🥰 Siapa macam min waktu sepanjang kehamilan, asyik-asyik nak pergi tandas😥😓 Lagi-lagi dah hujung trimester tu😕😩😞 Rasa macam tak nak keluar toilet pon ada 😅 Siapa sama macam min cecuba komen dekat bawah🙋🏻👇

Selalu sangat macam ni kan?
122 Balas

Sma lah... Rasa mcm nk trkencing... Tp x de pn... Skit2 jer.. Klo tdo mlm tu kna pkai pempes.. Sbb trkencing dlm sluar 😂

4y ago

Kannn! Kadang setitik dua je hmm sedih je bila dah ke toilet kadang😅