Simptom Kehamilan

Hi mommies! Sebelum tahu dan yakin yang ibu-ibu hamil, mesti ada tanda-tanda dulu, betul tak? Antara simptom di bawah ni, mana yang anda alami sebelum hamil? Jom kongsi di ruangan komen!

Simptom Kehamilan
647 Balas

Kalau saya cuma sakit payudara and lmbat dtg haid je. Yang lain takde. Tadi saya ada check preg test. Tapi line yang satu tu, kabur sangat2. Saya mcm kurang pasti. Adakah saya pregnant atau tidak 😣 saya baru lambat haid 1bulan .