posisi tidur

hi mommies..nak tanya ni.Betul ke kita kena elak tidur posisi kanan dan terlentang? kena sebelah kiri je..sapa ada pengalaman?

2 Balas

Eloknya kiri sbb oksigen mudah smpai ke bby ke cmne tah...lupa dah...tp jenuh nk mngiring ke kiri je....blh je iring ke kanan pon...cuma terlentang sgt x d galakkan

Digalakkan kiri. Tapi boleh je nak mengiring kanan. Mana yg awk selesa. Kalau nak terlentang, letak bantal blkg badan awk. So takde laa terlentang sangat.