Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

Kawin umur 15 (2004) Tahun 2020 Ibu - umur 31 Anak 1st - umur 15 Anak 2nd - umur 12 Anak 3rd - umur 10 Anak 4th - umur 6 Anak 5th - umur 3

10mo ago

Alhamdulillah... Rezeki kawin awal.. Jodoh sampai awal.. Siapa kita nak pertikaikan apa yang Allah dah takdirkan kan... Sekarang kawan2 sebaya smua jelous sebab ank2 sy smua dh besar.. Now tahun 2023 Ibu - umur 34 Anak 1st - 18 tahun Anak 2nd - 15 tahun Anak 3rd - 13 tahun Anak 4th - 9 tahun Anak 5th - 6 tahun Ibu masih muda, dah boleh rehat.. Kembali ke fasa honeymoon semula.. Alhamdulillah.. 😊