Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

Saya tunang april 2018 . Kahwin pada dec 2019 😂 Skrg umur 19 kahwin umur 18tahun . Alhamdulillah jodoh saya sampai awal 🥰

Muda xlah muda sangat masing2 baru 22tahun masa nikah...Allhamdulilah skrg dah 9 tahun jadi suami&isteri...Harap kekal ke Jannah🥰

Saya kahwin umur 17tahun masuk 18 .. skrg umur dah 24tahun masih ttc 😣 ..doakan saya dmurahkn rzeki dpt baby sprti korang 😔

32. Sukar mengandung sehingga sekarang. Ambil anak angkat . Lelaki, skrg dah 9 tahun. Keguguran pun tak pernah.

Sy 22 thn Asben 32 thn Kwen dh 10thn 2021...Ank tiga nk masuk 4,skunk 34 week❤️..Ank first dpt lpas 2 thn kwen..☺️

19thun sy khwin..umur sy 20thun sy dpt anak yg prtama.umur anak sy skg 6 thun jdi skg bru dpat anak yg ke2..😁

Saya kahwin pertama umur 25 dan bercerai umur 35 dan kahwin semula unur 38 tahun alhamdulillah skrg saya mengandung 1 bulan

Married at 24 years old 13/11/2020 Alhamdulillah dapat rezeki awal. Sebulan lepas kawin preganant . Now dah 34w3d 🥰🥰

Kahwin umur 16 🥰 sah ngandung after 3months kahwin ❤️ hihihi paling mudah dah tuh . Suami umur 21tahun masa tuu🤭

sya lak kawen thn 2016 pda umr 27thn...Alhamdulillah bru d kurniakan seorg puteri yg bru d lahirkan smlm 1/04 scra czer...