Tips Cukur Bulu Faraj.Anyone???

hi mommies sume. sy nk tnya.ade x tips yg mudah utk mencukur bulu di bhgn faraj?dh msok 3trimester ni,xnmpk dh nk cukur.alih2 berdarah je.huhu

51 Balas

Y ade husband boleh suh husband tolog,xyah citer pasal malu lah mase brsame elok je kan ilang malu 2,biar hsband tau cmne pgorbanan ibu mgandug n y rase2 tetap gak ade rase malu n xde husband boleh je pakai cermin,pkai cream ke.. senang je xyah sentap2 sgat 😊