Cukur bulu kemaluan

Saya hamil minggu 37 dah. Perlukah mencukur bulu kemaluan sebelum melahirkan? Kalau ya, minggu ke berapa ya sesuai? #1stimemom #firstbaby #advicepls

2 Balas

yup , sgt2 perlu mencukur sblm bersalin. mempermudah urusan misi/doc masa bersalin nnt. kalau sya mmg sblm mengandung pun dh terbiasa shaving so semasa mengandung setiap 3hari sekali shave.. bulu cpt sgt tumbuh , x selesa 😮‍💨~

2y ago

sama2 😊

Da boleh cukur sis. Xperlu tunggu minggu ke berapa yg sesuai. Lg pon tu untuk kebersihan diri juga☺️