buang bulu

Hye mom .. nk tnya mom semua buang bulu ketiak or dekat miss v pakai apa .. sy biasa cukur tp skg perut dh besar susah nk buat n x ckup bersih.. klau guna veet sakit x ye??

20 Balas

saya beli pisau cukur yg dah ada lapisan aloevera siap2. takut krim tu masuk dalam vagina jd pedih. bulu2 tu saya cukur sendiri je usaha cukur sambil dduk ,baring,kaki satu kat atas janji cukur. nak suruh husb mmng tak sbb tak kemas. hahahaha

Bulu ketiak sy cabur sendiri. Kalau miss v suruh suami cukurkan. Veet pernah pakai dulu, rasa pedih pedih sikit, pastu tak bersih sepenuhnya pun.

Saya minta suami cukurkan.. Suami cukur guna mesin cukur... Bila perut dah besar, memang kita dah xnampak dah area bawah tu

Sy rse veet x boleh dbhgian kmaluan cube sis tngok balik kt bhgian kotak dia.sy ckur je klau x nmpk sgt guna cermin .

Saya mintak tolong hb shavekan 🤭 no choice.. memang tak nampak apa pon kalau nak buat sendiri ..

Saya pakai pisau cukur lepas tu beli cermin kecik yg boleh pegang and tengok bawah 🤭

Boleh mintak tolong suami cukurkan sis. Veet boleh eh utk cukur miss v ?

sya mntk tlg husbnd cukur kn sbb xleh dh nk menunduk prut dh bsar..

Sy cukur sendiri gune buih shaving tu. Pastu gune cermin nk tgk.