Mencukur bulu kemaluan.

Tak ada effect terkena jangkitan ke kalau mencukur bulu kemaluan saat awal kehamilan ? Bagi tips. Sebab baru lagi. Takut effect kat baby.

2 Balas

Xda masalah pon.. Cuma, bl dh masuk 9 bulan dn tenggu due kena cukur bawah tu... Klo x nt nurse bising knp semak sangat... Sy ms nk g hospital sbb indusce, pg tu tu sy cukur.. Minta suami tolong.. Sbb perut dh besar xsampai.. Nasib dh cukur klo mmg kena marah gn dokter.. Sbb kena seluk banyak kali.

4y ago

Nurse marah? Xpernah pun dorg marah.

Tiada, boleh cukur macam biasa. Jaga kebersihan dekat bawah tu macam biasa.

4y ago

Okay thank you sis ☺