Tips Cukur Bulu Faraj.Anyone???

hi mommies sume. sy nk tnya.ade x tips yg mudah utk mencukur bulu di bhgn faraj?dh msok 3trimester ni,xnmpk dh nk cukur.alih2 berdarah je.huhu

51 Balas

Even perut besar , sy ckur sndri jgk .. Raba2 jelaa sis , kita kn ada deria sentuhan ... Tak puas hati , boleh guna cemin .. Smpi berdarah tu , seram dgar sbb sy xpernah plak smpi bdrah .. Sis cba guna shaving yg ad aloe vera , bila kita bsahkn pnckur dy akan berlendir .. ataupun msa mnckur guna fmenin wash yg jnis lmbut ..

4y ago

tulah pasal.. lgipun klau nk sruh suami , sy yg xbrpa harap kg kta blh ckur elok .. smpi ke dy ckur mau bdrah2 plak nnt ..