Baju baby musim pkp

Hi mommies . Boleh share tak beli baju baby kat mana ? Sebabkan masih pkp . Kedai baju baby tak bukak . Kalau mommies beli di shopee, share lah nama kedai . πŸ’ . Thankyou

15 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kena tgk sikit kalau beli brand china kat shoppee sbb nnt lepas cuci masuk dryer dia kecut. Sy beli yg trusted brand je boleh tgk baby shop official store kat shoppee, mothercare official store kat lazada, h&m kat zalora. Brg baby beli kat obw official store kat shoppee & lampin2 beli kat humaira baby store pun shoppee.

Baca lagi
1y ago

Thank youu for the suggestion ❀️ . Tengah consider juga nak guna dryer atau tak utk baju baby .

Memana kedai pun tkpe if Shoppee. Mcm2 kedai adaa. Yang penting beli saiz NB. boleh pakai smpai 2 months. Sy bnyk beli saiz NB je sbb tknk baby pakai baju besar2. Tips sy tgk review before beli 😊 then beli sikit2. If sampai okay, material okay, baru beli bnyk2 from same shop.

1y ago

Thank youu for the suggestion ❀️

kalau nak sleepsuit yg siap boleh tutup tangan and kaki cari brand mamas & papas dekat shopee. berbaloi sangat kain elok and harga affordable. kalau nak beli brand yg bagus2 dari uk boleh cari personal shopper dkt ig. cth @captain.isaac.ukshop 😊

1y ago

nah link https://shopee.com.my/product/24762745/1510628515?smtt=0.37153620-1627442779.9

beli saja di shopee... tgk pada harga... saiz pula tgk yg 3-6m... biar besar sikit...kalau brand yg biasa2, jgn beli color2 ..bimbang turun color masa cuci..beli sikit2, nanti baby cepat besar.

1y ago

Isee . Sbb kat shopee banyak yg colorful . Tapi sbb sejenis suka nampak putih . Agak susah nak carik yg plain mcm zaman dolu dolu . πŸ˜‚

beli dekat shopee. fiffy official,manjaku baby mall, pureen. tapi baju newborn fiffy terbaik. https://shopee.com.my/product/14177421/502333860?smtt=0.337270453-1627308972.9l

1y ago

Thank youuuuu ❀️❀️❀️

https://youtu.be/ssd-3xAra-0 sy ada beli kt a few kedai jual barang baby time pkp ni .bole singgah utube sy😁

pendapat saya bli sikit dulu dr bbrapa kedai, then tgk kualiti kain. klu ok, baru bli bnyk dr kedai yg sama.

1y ago

Tu lah . Tapi mostly sama corak nya and design nya kan .

Sy beli dkt tesco, tapi harga nya jauh beza nan shoppe nk tak nk trpksa beli, beli pun tak bnyj

1y ago

Kat shah alam skrg . Semua section utk baju tutup . Frust betul . Boleh tengok dari jauh tapi tak boleh nak belek dan beli 😭

Beli dkat aeon sis.. Nnti tnya je pekerja kat situ boleh masuk beli ke x.. Murah2 je

dkat momohouse dlm shopee. barang sgt murah dan barang pun elok2 semua. puas hati

1y ago

Noted . Dengan segera saya usha . Thanks alot ❀️