Baju baby musim pkp

Hi mommies . Boleh share tak beli baju baby kat mana ? Sebabkan masih pkp . Kedai baju baby tak bukak . Kalau mommies beli di shopee, share lah nama kedai . 💐 . Thankyou

15 Balas

kalau nak sleepsuit yg siap boleh tutup tangan and kaki cari brand mamas & papas dekat shopee. berbaloi sangat kain elok and harga affordable. kalau nak beli brand yg bagus2 dari uk boleh cari personal shopper dkt ig. cth @captain.isaac.ukshop 😊

3y ago

nah link https://shopee.com.my/product/24762745/1510628515?smtt=0.37153620-1627442779.9